Brokling-Bouw-aanbouw-serre-achtergevel
Brokling-Bouw-utiliteitsbouw-werkzaamheden
Brokling-Bouw-nieuwbouw-verbouw-renovatie-utiliteitsbouw
Brokling-Bouw-nieuwbouw-verbouw-renovatie-balkon-maken-erker-uitbouw
Brokling-Bouw-bouwwerkzaamheden-utiliteitsbouw
Brokling-Bouw-aanbouw-bestaande-woning
Dakkapellen

De voordelen van een dakkapel 

Wilt u graag meer ruimte en extra lichtval? Dan is een kunststof dakkapel voor u de perfecte keuze, Brökling Bouw plaatst deze graag bij u. Deze dakkapel is onderhoudsvrij en gemaakt van de beste kwaliteit. Naast dat onze dakkapellen duurzaam zijn, zijn ze ook volledig af te stemmen op de stijl van uw woning. Nog een voordeel van een dakkapel is dat het statisch bewezen is dat dit zorgt voor waardevermeerdering van uw woning. Naast dat onze dakkappellen lang meegaan is het dus ook een goede investering!  

Wij hebben kwaliteit erg hoog in het vaandel staan. Dit is dan ook nodig voor het plaatsen van een dakkapel. Ook al is het plaatsen van een dakkapel geen grote ingreep, is het wel van belang dat dit uitgevoerd wordt door ervaren vakmensen. Om onze kwaliteit te waarborgen maken wij dan ook uitsluitend gebruik van topmerken. Zo zijn de dakkapellen voorzien van keralit dakranden. Ook zijn onze dakkappellen voorzien van onverslijtbare kunststof dakfolie.  

Dakkapel op maat  

Ieder huis is anders, en iedereen zijn wensen zijn ook anders. Om deze reden maakt Brökling Bouw dan ook dakkappellen op maat. Zo kunt u zelf de kleur, het materiaal en de afwerking uitkiezen. Ook voor dakkapellen met een pannendak bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u altijd een dakkapel die aansluit op uw wensen.  

Wij regelen alles voor u van A tot Z. Zo vragen wij indien nodig een vergunning voor u aan en voorzien wij de bouwtekeningen en aanvraagformulieren. Alle dakkappellen worden ter plekke voor u gebouwd en gemonteerd door onze ervaren monteurs. Zo kunnen wij onze kwaliteit blijven garanderen!  

Uw dakkapel verzorgd door Brökling Bouw 

Brökling Bouw is voornamelijk actief in de regio Voorne-Putten en Rotterdam. Ook is het mogelijk om een dakkapel te laten plaatsen in de omgeving van Hoogvliet, Hellevoetsluis, Spijkenisse, Brielle, Rhoon, Rockanje, Oostvoorne, Rozenburg, Barendrecht, Schiedam, Pernis of Vlaardingen.  

Bent u benieuwd naar de kosten van uw kunststof dakkapel? Neem dan contact met ons op! 

Brökling Bouw logo
Brökling Bouw
Wij zijn in het bezit van een VCA NCI certificaat
Wij zijn in het bezit van een VCA certificaat
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn in het bezit van een veilig wonen keurmerk

Copyright © 1997 - 2024 Brökling Bouw | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap