Brokling-Bouw-aanbouw-serre-achtergevel
Brokling-Bouw-utiliteitsbouw-werkzaamheden
Brokling-Bouw-nieuwbouw-verbouw-renovatie-utiliteitsbouw
Brokling-Bouw-nieuwbouw-verbouw-renovatie-balkon-maken-erker-uitbouw
Brokling-Bouw-bouwwerkzaamheden-utiliteitsbouw
Brokling-Bouw-aanbouw-bestaande-woning
Nieuwbouw

Nieuwbouw 

Heeft u plannen om zelf een huis te bouwen, maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dan bent u bij Brökling Bouw aan het juiste adres. Bij het bouwen van een huis komt veel kijken, zo moet u rekening houden met diverse bouwmethodes en meer.  

Wij zijn uw partner van A tot Z. Wij maken het ontwerp voor u en verzorgen de bouw, ook zullen wij het bouwplan aan de gemeente en de welstand voorleggen. Vervolgens dienen wij de bouwvergunning en de bijbehorende rapporten in. Ondertussen kunt u vast uw favoriete tegels, sanitair en keuken uitzoeken. Zo kunnen wij als alles goedgekeurd is, gelijk beginnen met het bouwen van uw droomhuis!  

Traditionele bouw  

Aannemersbedrijf Brökling Bouw bouwt de huizen volgens de traditionele bouwmethode. Dit houdt in dat wij werken met traditionele materialen van hoge kwaliteit. Wij bouwen de woningen met betonnen verdiepingsvloeren en binnenmuren van kalkzandsteen. De buitenmuren worden nog steen voor steen door ons gemetseld. De dakconstructies timmeren wij in elkaar van uitsluitend kwaliteitshout. De traditionele technieken en materialen passen wij op een moderne en efficiënte wijze toe. Deze traditionele bouwmethode zorgt voor een duurzame en waardevaste woning van hoge kwaliteit materialen. 

Inspiratie voor uw nieuwe woning 

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes. Bij het bouwen van een huis zijn er zoveel keuzes die gemaakt moeten worden, dat het soms een beetje veel wordt. Wij helpen u graag bij de planning, de tekening en de bouwaanvraag. Dankzij ons vakkundige personeel kunnen wij alles onder een dak uitvoeren. Van tevoren ontvangt u van ons een overzichtelijke offerte, waar alle werkzaamheden helder staan omschreven. Zo weet u exact wat u te wachten staat en wordt u later niet verrast met onvoorziene kosten.  

Brökling Bouw voor uw nieuwe huis!  

Stressvol en ingewikkeld? Wij snappen dat het bouwen van een huis niet altijd zonder zorgen gaat, wij doen daarom niets liever dan uw zorgen wegnemen. Wij streven tenslotte niet alleen naar uw droomhuis, maar ook naar een mooie ervaring voor u! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!  

Brökling Bouw logo
Brökling Bouw
Wij zijn in het bezit van een VCA NCI certificaat
Wij zijn in het bezit van een VCA certificaat
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn in het bezit van een veilig wonen keurmerk

Copyright © 1997 - 2024 Brökling Bouw | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap