Brokling-Bouw-aanbouw-serre-achtergevel
Brokling-Bouw-utiliteitsbouw-werkzaamheden
Brokling-Bouw-nieuwbouw-verbouw-renovatie-utiliteitsbouw
Brokling-Bouw-nieuwbouw-verbouw-renovatie-balkon-maken-erker-uitbouw
Brokling-Bouw-bouwwerkzaamheden-utiliteitsbouw
Brokling-Bouw-aanbouw-bestaande-woning
Verbouwingen

Verbouwingen  

Woont u op een fijne plek, maar wilt u het net even anders of net iets groter? Kies dan voor een verbouwing of aanbouw in plaats van gelijk voor een verhuizing. Wij denken graag met u mee, iedere situatie is tenslotte anders. Wij komen daarom eerst altijd langs bij u om te kijken welke werkzaamheden er nodig zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de mogelijkheden en de opties.  

Een duidelijk overzicht 

Voorafgaand krijgt u een helder en eerlijk inzicht in de kosten. Wij maken een gedetailleerde en volledige offerte voor u. Tijdens het werk zullen wij waken over het budget zodat u achteraf geen vervelende verassingen krijgt.  

Uw gehele verbouwing goed geregeld 

Bij een verbouwing of renovatie komt veel kijken. Denk hierbij aan sloopwerk, timmerwerk, stucwerk, installatiewerk, schilderwerk enzovoort. U hoeft zich daar geen zorgen om te maken, wij coördineren en regelen alles voor u. Onze eigen ervaren vakmannen voeren het werk zorgvuldig uit. Tijdens de verbouwing heeft u één aanspreekpunt voor al uw vragen.  

Een verbouwing kan ingrijpend zijn. Zeker als u gedurende de werkzaamheden in het pand woont. Wij proberen uiteraard de overlast te beperken en maken vooraf duidelijke afspraken, houden de werkplek opgeruimd en werken met vaste mensen. Woont u tijdelijk op een ander adres of gaat u tijdens de verbouwing op vakantie? Dan kunt u met een gerust hart van huis vertrekken. Wij garanderen u zoals afgesproken een mooi eindresultaat.  

Brökling Bouw voor uw nieuwe huis!  

Wij snappen dat het verbouwen van een huis niet altijd zonder zorgen gaat. Wij doen niets liever dan u hiermee helpen en u geruststellen. Wij streven tenslotte naar uw droomhuis! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! 

Brökling Bouw logo
Brökling Bouw
Wij zijn in het bezit van een VCA NCI certificaat
Wij zijn in het bezit van een VCA certificaat
Wij zijn een erkend leerbedrijf
Wij zijn in het bezit van een veilig wonen keurmerk

Copyright © 1997 - 2024 Brökling Bouw | Alle rechten voorbehouden | Privacyverklaring

Designpro.nl | Z-IM.nl | Site index | Sitemap